Teplá večera hotová za 10 minút. Cuketa je ľahko stráviteľná, rovnako fenikel, ktorý dodá šalátu sviežu chuť. Výsledok doladí skaramelizovaný syr Halloumi.
Čas prípravy5 minutes min.
Pečenie / varenie5 minutes min.
Celkový čas10 minutes min.
Typ jedla: Šalát
Cuisine: Bez obilnín, Bezlepkové, Low carb, Paleo
Značky: cuketa, fenikel, halloumi
Počet porcií: 2
- 1 PL olivový / kokosový olej
- 1 fenikel
- 1 cuketa
- 2 plátky syra halloumi
- 1/3 hrnčeka pekanové orechy
- soľ, korenie
Fenikel nakrájame natenko. Cuketu nakrájame škrabkou na zeleninu na tenké pásiky.
Zeleninu opečieme cca 2-5 minút na panvici na oleji, pridáme soľ a korenie.
Syr halloumi na troške olivového oleja opečieme na panvici do zlatista. Okolo syra nasypeme na panvicu nasekané pekanové orechy, aby sa tiež trochu opražili.
Podávame teplé.
Do šalátu môžete pridať aj quinou alebo bulgur.