• Domov
  • Začnite TU
  • Online kurz
  • Recepty
    • Raňajky
    • Polievky
    • Netradičné šaláty
    • Teplé šaláty
    • Hlavné jedlá
    • Kváskové pečenie
    • Zdravé sladkosti
    • Snacky
    • Nápoje
  • Zdravé tipy
    • Zdravé potraviny
    • Zdravšie varenie
    • Zdravšie pečenie
    • Pestovanie
  • Jedlo ako liek
    • Liečebné protokoly
    • Zdravotné ťažkosti
      • Anémia & Nedostatok železa
      • Problémy so zubami
      • Žlčníkové kamene
      • Herpes simplex
      • Endometrióza a črevá
    • Zdravotné výzvy
      • Ako dostať črevá do rovnováhy po antibiotikách
    • Vitamíny & prospešné látky
  • Služby
    • Začnite TU
    • Nutričná terapia
    • Koučing zdravia
      • Čo je koučing zdravia?
      • Balíčky koučingu zdravia
      • Darčekový poukaz
      • Často kladené otázky
  • Zdroje
    • Na stiahnutie
      • E-kniha: Ako posilniť imunitu jedlom
      • Vedená meditácia: Ako nepodľahnúť strachu v chorobe
    • Externé zdroje
      • Knihy v slovenčine
      • Knihy v angličtine
      • Online kurzy v angličtine
      • Videá v angličtine
  • O mne
  • Domov
  • Začnite TU
  • Online kurz
  • Recepty
    • Raňajky
    • Polievky
    • Netradičné šaláty
    • Teplé šaláty
    • Hlavné jedlá
    • Kváskové pečenie
    • Zdravé sladkosti
    • Snacky
    • Nápoje
  • Zdravé tipy
    • Zdravé potraviny
    • Zdravšie varenie
    • Zdravšie pečenie
    • Pestovanie
  • Jedlo ako liek
    • Liečebné protokoly
    • Zdravotné ťažkosti
      • Anémia & Nedostatok železa
      • Problémy so zubami
      • Žlčníkové kamene
      • Herpes simplex
      • Endometrióza a črevá
    • Zdravotné výzvy
      • Ako dostať črevá do rovnováhy po antibiotikách
    • Vitamíny & prospešné látky
  • Služby
    • Začnite TU
    • Nutričná terapia
    • Koučing zdravia
      • Čo je koučing zdravia?
      • Balíčky koučingu zdravia
      • Darčekový poukaz
      • Často kladené otázky
  • Zdroje
    • Na stiahnutie
      • E-kniha: Ako posilniť imunitu jedlom
      • Vedená meditácia: Ako nepodľahnúť strachu v chorobe
    • Externé zdroje
      • Knihy v slovenčine
      • Knihy v angličtine
      • Online kurzy v angličtine
      • Videá v angličtine
  • O mne
Home » Zdravé sladkosti

PALEO čokoládový koláč s karfiolom

Janka Posted On 19 novembra, 2019
0


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

paleo cokoladovy kolac s karfiolom
Prejsť na recept Vytlačiť recept

Upiecť zdravý a úžasne chutný koláčik bez lepku, bez obilnín a bez cukru nemusí byť až také náročné, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Tento PALEO čokoládový koláč s karfiolom je toho dôkazom. Chutí tak, že by ste len ťažko uverili ako je možné upiecť ho bez múky. A ešte k tomu pridať karfiol!

Skrytá zelenina je mojou špecialitou, snažím sa ju zakomponovať všade kde sa dá. Najjednoduchšie je to s tekvicou v perníku alebo vo waffliach, karfiol bol pre mňa ďalší experiment. Po uvarení má relatívne neutrálnu chuť a ak do pečenia pridáte kakao, trochu javorového sirupu, vanilku a škoricu, tak vám garantujem, že drvivej väčšine ľudí, ktorí koláč ochutnajú ani nenapadne, že by tam mohol byť ukrytý aj karfiol 🙂 Štruktúra je výborná, koláč sa nedrobí a vydrží aj niekoľko dní v chladničke.

Karfiol patrí k najzdravším druhom zeleniny. Sulforafan v karfiole (ale ja v brokolici, kapuste, kalerábe) je výnimočná látka, ktorá pomáha zabíjať rakovinotvorné bunky, znižovať vysoký krvý tlak, zlepšovať funkciu obličiek aj brániť premnoženiu Helikobakter pylori v tráviacom trakte. Viac informácií nájdete v článku KARFIOL vo vašej kuchyni.

 

karfiol

Najzdravší spôsob prípravy karfiolu


Ako spracovať karfiol, aby sa zachovali liečivé účinky

V zelenine sa sulforafan nachádza v neaktívnej forme, pre aktivovanie je potrebné zeleninu narušiť krájaním, sekaním, drvením1  Tepelná úprava a tiež mrazenie však bránia sformovaniu sulforafanu. Vďaka štúdii z Veľkej Británie vieme, že existuje spôsob, ako tomu naopak dopomôcť.2 Viac sa dozviete v článku Sulforafan v brokolici a karfiole bojuje nielen proti rakovine.

Vďaka čomu je tento koláč zdravý

 

KARFIOL

Karfiol má protizápalové účinky, pomáha v liečbe a prevencii rakoviny a neurodegeneratívnych chorôb. Pomáha znižovať riziko obezity a metabolických ochorení 1, vyrovnávať hladinu hormónov, zlepšovať funkciu obličiek aj brániť premnoženiu Helikobakter pylori v tráviacom trakte.2 Je bohatým zdrojom vitamínu C, vitamínu K a folátov.3  Viac v článku KARFIOL vo vašej kuchyni.


 

Mandle

MANDĽOVÁ MÚKA

Mandľová múka zdrojom vitamínu E, silného antioxidantu a magnézia4, ktoré pomáha v prevencii mnohých chorôb. V receptoch ňou môžete nahradiť až 50% múky. Ideálne je, ak si ju pripravíte doma, bude tak kvalitnejšia a výživnejšia. Viac v článku Domáce mandľové mlieko a mandľová múka.


 

Maslo

MASLO

Maslo patrí k zdravým tukom a v koláčikoch sa postará o zjemnenie štruktúry. Kvalitné farmárske maslo od kráv pasených na tráve je bohatým zdrojom vitamínov A, D a K2, ktoré sú dôležité napr. pre zdravé zuby a kosti a butyráty s protizápalovým účinkom.6


 

PALEO čokoládový koláč s karfiolom

PALEO čokoládový koláč s karfiolom


Ako sa pečie z múky bez obilnín

V tomto recepte je použitá kombinácia mandľovej múky, kokosovej múky a tapioka škrobu. Mandľová múka tvorí základ, zoženiete ju bežne v obchode alebo si ju môžete pripraviť aj doma. Viac sa dozviete v článku Domáce mandľové mlieko a mandľová múka. Kokosová múka ma jemnú chuť bez typickej kokosovej arómy. Veľmi intenzívne saje vodu a koláču dodáva šťavnatú konzistenciu. Tapioka škrob pochádza z koreňa manioku, je typickou prísadou PALEO pečenia. Svojou extra jemnou štruktúrou vhodne dopĺňa mandľovú múku. Zoženiete ho v BIO obchodoch aj v intenetových lekárňach.

Keďže tieto múky neobsahujú lepok, pre vylepšenie štruktúry cesta sa tu pridáva psyllium (vláknina zo skorocela indicého). Zoženiete ho obrem BIO obchodov aj bežne v lekárni. A okrem pečenia ho môžete využiť aj ako účinný prostriedok pri predchádzaní a liečbe zápchy.

Všetky tieto ingrediencie sú trochu netypické, ak ste zvyknutí piecť z tradičnej obilnej múky. Avšak sú oveľa zdravšou alternatívou – neobsahujú lepok, majú znížený obsah sacharidov (teda okrem tapioka škrobu, keďže to je škrob) a naopak oveľa lepšie výživové hodnoty ako napr. ryžová alebo kukuričná múka. Využijete ich v množstve zdravých receptov. Vyskúšajte napríklad Bezlepkový perníkový koláč s tekvicou.

 

 

Čím posypať koláč namiesto cukru

Koláč je bez cukru, ako teda nahradiť tú krásnu snehovú cukrovú posýpku? Skúste najemno pomletý kokos. Strúhaný kokos pomeľte v kávovom mlynčeku alebo mixéri na smoothie a posypte cez jemné sitko. Najlepšie je koláč posypať chvíľku po vybratí z rúry.

Paleo čokoládový koláč s karfiolom

PALEO čokoládový koláč s karfiolom
Vytlačiť recept
5 (hodnotenia: 1)
Upiecť zdravý a úžasne chutný koláčik bez lepku, bez obilnín a bez cukru nemusí byť až také náročné, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Tento PALEO čokoládový koláč s karfiolom je toho dôkazom.
Čas prípravy30 min.
Pečenie / varenie40 min.
Čas na odstátie30 min.
Celkový čas1 hod. 10 min.
Typ jedla: Sladké
Cuisine: Bez obilnín, Bezlepkové, Low carb, Paleo
Značky: karfiol
Počet porcií: 8

Čo potrebujeme

Mokré ingrediencie

  • 1 hrnček karfiol (nasekaný, uvarený)*
  • 3 vajíčka
  • 1/4 hrnčeka roztopené maslo (alebo kokosový olej)
  • 1/3 hrnčeka javorový sirup

Suché ingrediencie

  • 1 hrnček mandľová múka
  • 1/2 hrnčeka tapioka škrob
  • 1/4 hrnčeka kokosová múka
  • 2 čl psyllium
  • 3 PL kakao
  • 1 čl škorica
  • 1/4 čl vanilka (sušená)
  • 1 čl sóda bikarbóna
  • 1 čl pomarančová kôra (sušená)
  • 1/4 čl soľ

Postup

  • Karfiol nasekáme na malé kúsky (nožom alebo v sekáčiku) a uvaríme domäkka (cca 10 minút). Scedíme cez sitko, pritlačíme lyžicou, aby sme sa zbavili väčšiny vody.**
  • Karfiol zmiešame s vajíčkami, rozpusteným maslom a sirupom.
  • Suché ingrediencie zmiešame spolu a potom spojíme s mokrou karfiolovou zmesou.
  • Pečieme v menšej forme na pečenie (priemer cca 25 cm), vymastenej maslom, pri teplote 180°C cca 40 minút.

Poznámky

*Ak sa bojíte použiť toľko karfiolu, môžete objem 1 hrnček nakombinovať 1/2 karfiol a 1/2 popučený banán. Potom použite menej javorového sirupu.
**Pokiaľ chcete maximálne využiť benefity karfiolu pre zdravie, je dôležité dodržať špecifický postup prípravy opísaný v článku Sulforafan v brokolici a karfiole bojuje nielen proti rakovine.

Referencie & Zdroje:

  1. PubMed: Indole-3-carbinol prevents diet-induced obesity through modulation of multiple genes related to adipogenesis, thermogenesis or inflammation in the visceral adipose tissue of mice.
  2. PubMed: Diet and Helicobacter pylori infection
  3. WHFoods: Cauliflower
  4. Healthline: Why Almond Flour Is Better Than Most Other Flours
  5. Healthline: Butter 101: Nutrition Facts and Health Effects

Článok nereprezentuje lekárske, alebo iné zdravotnícke postupy a názory, pokiaľ nie je uvedené inak v referenciách na odborné články a vedecké výskumy. Článok nie je určený na diagnostiku ani liečbu ochorení. Rady a odporúčania v tomto článku nenahrádzajú individuálnu konzultáciu s odborníkom. Každú výraznú zmenu stravy je dôležité konzultovať s odborníkom, predovšetkým pokiaľ máte intenzívne alebo chronické zdravotné problémy. Tento článok je určený na informačné a vzdelávacie účely.

0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It


bez obilnínbezlepkovélow carbpaleo


Možno sa vám bude páčiť
Čoko – koko donutky (vegan, keto, bez cukru)
15 apríla, 2021
Pšenová kaša z celého zrna (bezlepková)
30 marca, 2021
Liečivá karfiolová omeleta s kurkumou
29 marca, 2021
Komentovať a hodnotiť

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Recipe Rating




  • Vitajte!

    Jedlo nám dodáva energiu, chráni zdravie a pomáha liečiť. Verím, že tu nájdete inšpirácie a užitočné tipy, ktoré vám pomôžu nielen začať zdravšie jesť, ale aj prevziať svoje zdravie do vlastných rúk.


    Janka
  • Koučing zdravia & Nutričná terapia

    https://www.youtube.com/watch?v=Xv1zm9CgUKM
  • Zistiť viac
  • Značky

    alergia (1) antioxidanty (1) bez cukru (2) bezlaktózové (1) bezlepkové (36) bezmliečne (27) bez múky (2) bez obilnín (19) bez vajec (6) celozrnné (4) ekzém (1) fermentované (4) hotové do 20 min. (9) imunita (1) keto (8) klíčky (1) kváskové (5) low carb (9) max 5 ingrediencií (15) mikrozelenina (1) paleo (12) protizápalové (12) riešenia (1) vegan (20) vegetariánske (1) vitamíny (1) zdravé tipy (13) zdravé črevá (11) z trvanlivých potravín (18) ľahko stráviteľné (10) šošovica (1)
  • Online kurz UZDRAV SVOJE ČREVÁ

  • Pozrieť ukážku z kurzu ZDARMA
  • Novinky emailom

  • Tipy na knihy

    zdravý mozog

  • Zdravé tipy

    • Ako a prečo pestovať klíčky a mikrozeleninu
      11 marca, 2022
    • 10 tipov na najlepšie prebiotiká v potravinách
      26 februára, 2021
    • Vitamíny a výživové doplnky pre posilnenie imunity...
      9 januára, 2021

  • Hľadať v receptoch

  • Aktuálne inšpiratívne eventy

  • Na stiahnutie

    imunita


nebojme_sa_zdravo_jest

Nebojme sa ZDRAVO jesť
Blížia sa Vianoce 🎄 a popri darčekoch a vše Blížia sa Vianoce 🎄 a popri darčekoch a všetkých prípravách niektorí z vás možno myslia aj na to, ako počas sviatkov nepribrať alebo ako zvládnuť vianočné hody bez tráviacich ťažkostí, nafukovania, refluxu, plynatosti či zápchy🥴

A napriek tomu, že sú Vianoce sviatkami radosti a pokoja, niekedy so sebou môžu priniesť aj riadnu dávku stresu. A keď sme v strese, naše trávenie nefunguje optimálne, práve naopak, absorbcia živín klesá a proces trávenia sa spomaľuje a narúša.

Preto príde vhod, keď sa okrem klasických vianočných pochúťok zásobíme aj chutnými bylinkami 🌿, ktoré pomôžu podporiť trávenie. Môžete ich pridať do varenia, niektoré aj do pečenia alebo si z nich uvariť chutný čajík🍵

🌿FENIKEL
obsahuje zlúčeniny, ktoré pomáhajú podporiť trávenie a upokojiť žalúdok. Podporuje vylučovanie tráviacich enzýmov, prináša úľavu od nafukovania a plynatosti. Zvyšuje sekréciu žlče, ktorá napomáha tráviť tuky.

🌿RASCA
podobne ako fenikel podporuje vylučovanie tráviacich enzýmov, urýchľuje proces trávenia a stimuluje produkciu žlče. Pomáha zmierniť hnačku a tlmiť ťažkosti spojené so syndrómom dráždivého čreva.

🌿ZÁZVOR
pomáha pri nevoľnosti a stimuluje trávenie. Pomáha uvoľniť tráviaci trakt a nervový systém. Pôsobí protizápalovo, zvyšuje produkciu žlče a pomáha zmierňovať svalové kŕče.

🌿ROZMARÍN
zahrieva žalúdok aj črevá, stimuluje cirkuláciu krvi, podporuje trávenie, zmierňuje nafukovanie, podporuje tok žlče a pomáha pri chronickej gastroenteritíde a kolitíde. 

Ak vás trávenie trápi už dlhšie a chceli by ste sa poradiť, neváhajte a napíšte mi 📧

#travenie #nafukovanie #zapcha #traviacetazkosti #bylinky #nutricnaterapia #zdravie #prevencia #fenikel #rasca #zazvor #rozmarin #prirodalieci
Mikulášske dobroty môžu byť chutné aj zdravé, však? 

Napríklad ako tento lahodný krémový čokoládový puding, o ktorom by ste nepovedali, že v sebe skrýva aj tekvicu 😜 Tá sa postará nielen o extra dávku vitamínov, minerálov a vlákniny, ale aj o hustú krémovú konzistenciu.

Tekvica je skvelou (aj skrytou) prísadou do množstva receptov, napr. do muffinov a wafflí a vyčarujete z nej aj dokonale vláčny tekvicový perník.

Recept na tento chutný zimný pudding nájdete na webe.
👉 Kliknite na link v BIO @ nebojme_sa_zdravo_jest

#zdravejedlo #zdravesladkosti #zdravevarenie #skrytazelenina #puding #tekvica #vegan #bezlepkove
Čo sa dozviete v novom webinári? Praktické a j Čo sa dozviete v novom webinári?

Praktické a jednoduché tipy, ktorými môžete podporiť svoje črevá každý deň.

Teším sa na vás 😊

👉LINK na webinár nájdete v BIO @nebojme_sa_zdravo_jest⁠
⁠
⁠

⁠
#creva #zdravecreva #mikrobiom #mikroflora #imunita #zdravie #koncentracia #nalada #vyziva #probiotika #prebiotika #mozog #telo #travenie #hnacka #zapcha #stres #detox #webinar
Ako obnoviť rovnováhu v črevách?⁠ Prečo nes Ako obnoviť rovnováhu v črevách?⁠
Prečo nestačí užívať probiotiká? ⁠
Čo črevám škodí a čo im naopak pomáha?⁠
⁠
Dozvieš sa v novom praktickom webinári!⁠
⁠
👉LINK je v BIO @nebojme_sa_zdravo_jest⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
#creva #zdravecreva #mikrobiom #mikroflora #imunita #zdravie #koncentracia #nalada #vyziva #probiotika #prebiotika #mozog #telo #travenie #hnacka #zapcha #stres #detox
Trochu iná raňajková kaša... 🥰 bez obilnín Trochu iná raňajková kaša... 🥰 bez obilnín. Z batátov🍠
Žiarivá, hrejivá - ideálna na chladné tmavé rána... 
Plná vlákniny pre podporu zdravého črevného mikrobiómu, vitamínu A pre ochranu slizníc a omega-3 (nielen) pre podporu výkonnosti mozgu 🧠

Ako ju pripraviť?

Pokojne večer predtým. Batáty nakrájame a uvaríme do mäkka. Scedíme a pridáme (rastlinné) mlieko a rozmixujeme na kašu so želanou hustotou. Ráno ohrejeme v hrnci.

Pred podávaním posypeme škoricou, podľa chuti pridáme trochu ďatľového alebo kokosového sirupu a chrumkavé vlašské orechy.

Vyskúšate?

#zdravie #zdravejedlo #zdravastrava #bataty #kasa #ranajkovakasa #skorica #orechu #vlasskeorechy #ranajky #vegan #bezlepkove #bezklieka #hrejivejedlo
Nepreháňam, takto pripravený ružičkový kel z Nepreháňam,
takto pripravený ružičkový kel zjedia aj ľudia, ktorým normálne až tak nechutí😜

Kľúčom je ghee (ghí) - teda prepražené maslo. S olivovým olejom to nebude rovnaké...

Ako na to? 
Čerstvý ružičkový kel nakrájame na plátky. Orestujeme na panvici s ghí (nebojte sa, pridajte koľko treba, viac je niekedy naozaj viac... 🥰). Počas prípravy dochutíme soľou, čiernym korením a mletou rascou. 

Môžete podávať ako prílohu alebo s cestovinou (podobne ako kapustové fliačky). 

Ružičkový kel podporuje zdravú pečeň aj črevá. Je zdrojom antioxidantov, vlákniny, vitamínu K a folátu. Ghí patrí k zdravým tukom, obsahuje kyselinu maslovú, ktorá tiež podporuje zdravé črevá - pomáha v prevencii rakoviny hrubého čreva aj pri liečbe Crohnovej choroby a syndrómu dráždivého čreva.
Ak vás zaujíma viac o tom ako podporiť zdravie čreva, kliknite na online kurz - LINK je V BIO @nebojme_sa_zdravo_jest 

Rasca podporuje dobré trávenie a má hrejivý účinok, takže ideálny sezónny recept na tieto chladné upršané dni ☔

Čo poviete, vyskúšate?

#kel #ruzickovykel #zdravejedlo #zdravyrecept #creva #zdravecreva #rakovinacreva #vlaknina #bezlepkove #rastlinnastrava
🥰 Máte radi ovocné koláče? Ja ich milujem 🥰 Máte radi ovocné koláče? 

Ja ich milujem. Samozrejme, že ovocie je najlepšie jesť surové (píšem hneď na úvod pre kritikov 😜 a s mierou) ale ovocné koláče sú ovocné koláče.... skrátka bez nich by leto nebolo letom 😍

Samozrejme sa dajú pripraviť v zdravších variáciách. Nemusíme ich osladiť cukrom, môžeme použiť čakankový alebo javorový sirup. Cesto môžeme pripraviť z rôznych múk, vrátane mandľovej, ovsenej alebo bezlepkovej pšenovej. A slnečnicový olej nahradiť kokosovým olejom alebo kvalitným kokosovým alebo sójovým jogurtom.

K mojim tajným ingredienciám (hlavne v bezlepkových receptoch) patrí kokosová múka. Najradšej mám tú z 
@dm_slovensko pretože krásne vonia (cítim v nej jemnú vanilku) a dodá koláčiku lahodnú chuť. 
A ako posýpka výborne poslúžia mandľové lupienky :)

A moje hlavné pravidlo je: Málo CESTA a veľa OVOCIA ❤️

Aký je váš obľúbený letný ovocný koláč?

#nebojmesaZDRAVOjest #zdravykolac #zdravepecenie #zdravejedlo #ovocnykolac #letnykolac #bezlepkove #glutenfree #pseno #psenovamuka #kokosovamuka #bezcukru #zdravesladkosti
Priatelia, pozývam vás lepšie spoznať svoje te Priatelia, pozývam vás lepšie spoznať svoje telo a drobných pomocníkov, ktorí v ňom žijú - váš MIKROBIÓM.

V novom online kurze UZDRAV SVOJE ČREVÁ objavíte nové obzory, nový pohľad na zdravie a naučíte sa čo môžete každý deň urobiť pre svoje črevá, aby vám mikróby v nich slúžili najlepšie ako len môžu 🙂

👉 Link je v BIO 

Nájdete tam bližšie informácie aj ukážky video lekcií zdarma. 

Kurz je dostupný z nahrávok - môžete začať kedykoľvek a postupovať vlastným tempom - rýchlo alebo pomaly 😉

Teším sa na vás!

#nebojmesaZDRAVOjest #imunita #creva #mikrobiom #probiotika #prebiotika #zdravecreva #zdravie #zdrave #zdravejedlo #zdravevarenie #hrubecrevo #prevencia #onlinekurz #ucenieprezivot

Novinky emailom

  • Aj zdravé jedlo môže byť chutné a rýchlo hotové! Jedlo nám dodáva energiu, chráni zdravie a pomáha liečiť. Objavte nové jedlá, ktoré vám pomôžu cítiť sa lepšie.

             

    janka@nebojmesazdravojest.sk

     

  • Zdravé tipy

    • Ako a prečo pestovať klíčky a mikrozeleninu
      11 marca, 2022
    • 10 tipov na najlepšie prebiotiká v potravinách
      26 februára, 2021
    • Vitamíny a výživové doplnky pre posilnenie imunity...
      9 januára, 2021

  • Zdravé potraviny

    • STONKOVÝ ZELER vo vašej kuchyni
      27 januára, 2020
    • HNEDÁ RYŽA vo vašej kuchyni
      30 októbra, 2019
    • KARFIOL vo vašej kuchyni
      2 júla, 2019


  • Zásady ochrany súkromia
  • GDPR nastavenia
  • Cookies
© Copyright Nebojme sa ZDRAVO jesť 2020 Všetky práva vyhradené.
Akékoľvek kopírovanie obsahu webstránky je bez predchádzajúceho súhlasu prevádzkovateľa zakázané.  
Pre vyhľadávanie stačte enter
Táto webstránka používa súbory cookie nevyhnutné pre jej optimálne fungovanie. Viac informácií o tom ako používame cookies a možnosť upraviť svoje preferencie nájdete v sekcii UPRAVIŤ NASTAVENIA
Nebojme sa ZDRAVO jesť
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Zásady ochrany súkromia

Táto webstránka používa súbory cookie nevyhnutné pre jej optimálne fungovanie. Cookie súbory sú občas ukladané na vašom zariadení a rozoznávajú, či ste už túto webstránku v minulosti navštívili a podľa toho prispôsobujú zobrazenie určitých elementov webstránky.

Nevyhnutné súbory Cookies

Nevyhnutné súbory Cookies by mali byť stále povolené, aby mohli byť uložené vaše preferencie cookies.

Ak nepovolíte tieto nastavenia cookies, nebude možné uložiť vaše preferencie. To znamená, že zakaždým keď navštívite túto webstránku, budete musieť znovu povoliť alebo odmietnuť cookie nastavenia.

Analytické cookies

Táto webstránka používa Google Analytics pre získavanie anonymnej štatistiky návštevnosti webstránky ako počet návštevníkov denne, najpopulárnejšie sekcie webstránky a podobne.

Povolením týchto súborov cookies nám pomáhate zlepšovať obsah a fungovanie tejto webstránky.

Prosím najskôr povoľte nevyhnutné súbory cookies, aby sme mohli uložiť vaše preferencie!

Ako používame Cookies

Viac informácií o tom ako používame súbory Cookies nájdete tu: Cookies