• Domov
  • Začnite TU
  • Online kurz
  • Recepty
    • Raňajky
    • Polievky
    • Netradičné šaláty
    • Teplé šaláty
    • Hlavné jedlá
    • Kváskové pečenie
    • Zdravé sladkosti
    • Snacky
    • Nápoje
  • Zdravé tipy
    • Zdravé potraviny
    • Zdravšie varenie
    • Zdravšie pečenie
    • Pestovanie
  • Jedlo ako liek
    • Liečebné protokoly
    • Zdravotné ťažkosti
      • Anémia & Nedostatok železa
      • Problémy so zubami
      • Žlčníkové kamene
      • Herpes simplex
      • Endometrióza a črevá
    • Zdravotné výzvy
      • Ako dostať črevá do rovnováhy po antibiotikách
    • Vitamíny & prospešné látky
  • Služby
    • Začnite TU
    • Nutričná terapia
    • Koučing zdravia
      • Čo je koučing zdravia?
      • Balíčky koučingu zdravia
      • Darčekový poukaz
      • Často kladené otázky
  • Zdroje
    • Na stiahnutie
      • E-kniha: Ako posilniť imunitu jedlom
      • Vedená meditácia: Ako nepodľahnúť strachu v chorobe
    • Externé zdroje
      • Knihy v slovenčine
      • Knihy v angličtine
      • Online kurzy v angličtine
      • Videá v angličtine
  • O mne
  • Domov
  • Začnite TU
  • Online kurz
  • Recepty
    • Raňajky
    • Polievky
    • Netradičné šaláty
    • Teplé šaláty
    • Hlavné jedlá
    • Kváskové pečenie
    • Zdravé sladkosti
    • Snacky
    • Nápoje
  • Zdravé tipy
    • Zdravé potraviny
    • Zdravšie varenie
    • Zdravšie pečenie
    • Pestovanie
  • Jedlo ako liek
    • Liečebné protokoly
    • Zdravotné ťažkosti
      • Anémia & Nedostatok železa
      • Problémy so zubami
      • Žlčníkové kamene
      • Herpes simplex
      • Endometrióza a črevá
    • Zdravotné výzvy
      • Ako dostať črevá do rovnováhy po antibiotikách
    • Vitamíny & prospešné látky
  • Služby
    • Začnite TU
    • Nutričná terapia
    • Koučing zdravia
      • Čo je koučing zdravia?
      • Balíčky koučingu zdravia
      • Darčekový poukaz
      • Často kladené otázky
  • Zdroje
    • Na stiahnutie
      • E-kniha: Ako posilniť imunitu jedlom
      • Vedená meditácia: Ako nepodľahnúť strachu v chorobe
    • Externé zdroje
      • Knihy v slovenčine
      • Knihy v angličtine
      • Online kurzy v angličtine
      • Videá v angličtine
  • O mne
Home » Polievky

Zelená polievka plná vitamínov

Janka Posted On 24 januára, 2019
2


0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It

Zelená polievka plná vitamínov
Prejsť na recept Vytlačiť recept

Zabudnite na vodnatú špenátovú polievku alebo brokolicovú polievku s nevýraznou chuťou. Keď vyskúšate túto zelenú polievku plnú vitamínov, určite sa zaradí vo vášho stáleho jedálnička. Milujú ju dospelí aj deti, mám to odskúšané na širokej vzorke 🙂 Je hustá a dokonalé krémová. O plnosť chutí sa postará kombinácia viacerých druhov zeleniny – základom je brokolica, cuketa, hrášok a špenát / kel. Pridať môžete aj karfiol alebo petržlen. O zahustenie sa postará cuketa, ktorá dodá krémovú chuť bez použitia smotany.

Polievka, ktorá posilní celé telo

U nás zelená polievka skrátka fičí. Aj keď môj syn zo zeleniny zje iba uhorku, túto zelenú polievku miluje a pre mňa je to spôsob, ako doňho dostať čo najviac zeleniny. Varím ju takmer každý týždeň a rada do nej pridávam rôzne druhy zeleniny. Výsledkom je polievka, ktorá je nielen chutná a sýta, ale má aj obrovský liečivý potenciál. O ten sa postará množstvo antioxidantov, vitamínov, minerálov a tiež fytonutrientov. Má protizápalové účinky vďaka brokolici a karfiolu, posilňuje zdravie očí vďaka cukete a pomáha udržať zdravé črevá vďaka vysokému obsahu vlákniny .

 

zelená polievka plná vitamínov

Zelená polievka plná vitamínov


Vďaka čomu je táto polievka zdravá

 

brokolica

BROKOLICA

Brokolica je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínu C a K1, mangánu, draslíka, železa a folátov.  Je jedným z najbohatších zdrojov antioxidantov, získať z nej môžete napr. protizápalový sulforafan a indol-3-karbinol a tiež karotenoidy prospešné pre zdravie očí – luteín, zeaxantín a betakarotén.1  Mnohé štúdie poukazúju na preventívne účinky brokolice pred rakovinou. 2 


 

karfiol

KARFIOL

Karfiol má protizápalové účinky, pomáha v liečbe a prevencii rakoviny a neurodegeneratívnych chorôb. Pomáha znižovať riziko obezity a metabolických ochorení 3, vyrovnávať hladinu hormónov, zlepšovať funkciu obličiek aj brániť premnoženiu Helikobakter pylori v tráviacom trakte.4 Je bohatým zdrojom vitamínu C, vitamínu K a folátov.5  Viac v článku KARFIOL vo vašej kuchyni.


 

CUKETA

Cuketa je bohatým zdrojom vlákniny a obsahuje rastlinné flavonoidy – antioxidanty ako zeaxantín, beta karotény a luteín.6  Každý z nich hrá dôležitú rolu pri spomaľovaní starnutia a prevencii chorôb. Pomáhajú udržiavať zdravý zrak a chránia oči pred chorobami, ktoré prichádzajú s vyšším vekom.7  Okrem toho hrajú významnú rolu v prevencii degeneratívnych a nádorových ochorení.8 


 

Hrášok

HRÁŠOK

Zelený hráškok je zdrojom kvalitných bielkovín a vlákniny. Obsahuje množstvo fytonutrientov, napr. kyselinu alfa – linolenovú, vitamín K, mangán, meď a fosfor.9 Zelený hrášok nepatrí medzi strukoviny, je to zelenina a je vhodný aj pri PALEO strave. Obsahuje síce sacharidy, ale vo vyváženom pomere s vlákninou, aj preto patrí k potravinám s nízkym glykemickým indexom.10 Najlepší je čerstvý alebo mrazený (mrazený BIO hrášok zoženiete napr. v Kauflande).


 

špenát

ŠPENÁT

Špenát je bohatým zdrojom vitamínov, obsahuje vitamín K, A, C, magnézium a prospešné foláty 11, ktoré pomáhajú udržiavať zdravý kardiovaskulárny systém. Špenát je bohatým zdrojom železa, odporúča sa aj pri anémii. Chlorofyl v špenáte pomáha eliminovať karcinogénne látky heterocyklické amíny, ktoré vznikajú pri grilovaní mäsa pri vyšších teplotách.12, 13


najzdravsi sposob pripravy brokolice

Ako spracovať brokolicu a karfiol, aby sa zachovali liečivé účinky

Liečivý sulforafan sa v brokolici a karfiole nachádza v neaktívnej forme, pre aktivovanie je potrebné zeleninu narušiť krájaním, sekaním, drvením1  Tepelná úprava a tiež mrazenie však bránia sformovaniu sulforafanu. Vďaka štúdii z Veľkej Británie vieme, že existuje spôsob, ako tomu naopak dopomôcť.2

Najlepší spôsob ako variť brokolicu / karfiol:

  1. Brokolicu nakrájajte na stredne veľké kusy a namočte do slanej vody aspoň na 5 minút, potom premyte. Namáčaním v slanej vode pomôžete odplaviť nežiadúce látky z povrchu zeleniny.
  2. Umytú brokolicu nakrájajte / nasekajte v sekáčiku (podľa konkrétneho receptu). Už samotné krájanie pomáha v procese formovania sulforafanu.
  3. Brokolicu posypte horčicovými semienkami (netreba ich veľa, ja používam 1/2 čl na stredne veľkú brokolicu).
  4. Nechajte odstáť 30 – 90 minút (dlhšie je lepšie). Potom uvarte podľa receptu.

Detailnejšie informácie nájdete v článku Ako zvýšiť hladinu sulforafanu v brokolici a karfiole.

Zelená polievka plná vitamínov

Zelená polievka plná vitamínov
Vytlačiť recept
5 (hodnotenia: 2)
Milujú ju dospelí aj deti. Je hustá a dokonalé krémová. O plnosť chutí sa postará kombinácia viacerých druhov zeleniny, čo sa odrazí aj na liečivých, antioxidačných a protizápalových účinkoch polievky.
Čas prípravy15 min.
Pečenie / varenie15 min.
Čas na odstátie30 min.
Celkový čas30 min.
Typ jedla: Polievka
Cuisine: Bez obilnín, Bezlepkové, Bezmliečne, Foodmap, Paleo, Vegan
Značky: brokolica, cuketa, hrášok, karfiol, špenát
Počet porcií: 6

Čo potrebujeme

  • 1 brokolica (alebo 1/2 brokolica a 1/2 karfiol)
  • 1/2 čl horčičné semienka (ak chceme posilniť liečivé účinky sulforafanu)*
  • 1 PL olivový / kokosový olej
  • 1/2 pór
  • 1 cuketa (stredne veľká)
  • 1 petržlen (nemusí byť)
  • 1 hrnček zelený hrášok (čerstvý alebo mrazený)
  • 2 hrnček špenát (alebo listový kel)
  • 1 strúčik cesnak
  • 1 čl sušená koreňová zelenina
  • soľ a korenie

Postup

Predpríprava brokolice / karfiolu*

  • Brokolicu / karfiol nakrájame na kúsky a namočíme na 5 minút do slanej vody. 
  • Premyjeme, scedíme a nasekáme ešte na menšie kúsky. Krájanie/ sekanie narúša štruktúru zeleniny a pomáha pri formovaní liečivého sulforafanu.
  • Primiešame horčicové semienka a necháme odstáť 30 - 90 minút, aby sa aktivoval sulforafan.

Príprava polievky

  • Na oleji opražíme pórik, pridáme brokolicu / karfiol a cesnak. Zalejeme vriacou vodou. Pridáme sušenú zeleninu, soľ, čierne korenie a varíme cca 5 minút. 
  • Potom pridáme nakrájanú cuketu a hrášok, varíme ďalej cca 5 minút.
  • Ako posledný pridáme špenát / kel, varíme ďalšie cca 3 minúty. Zeleninu teda pridávame do hrnca postupne, podľa toho ako dlho sa varí.
  • Necháme trochu vychladnúť a rozmixujeme.

Poznámky

*Nie je nutné predpripraviť brokolicu / karfiol s horčičnými semienkami, avšak vďaka tomu znásobíte liečivý účinok.

Referencie & Zdroje:

  1. Healthline: Broccoli 101: Nutrition Facts and Health Benefits 
  2. National Cancer Institute: Cruciferous Vegetables and Cancer Prevention
  3. PubMed: Indole-3-carbinol prevents diet-induced obesity through modulation of multiple genes related to adipogenesis, thermogenesis or inflammation in the visceral adipose tissue of mice.
  4. PubMed: Diet and Helicobacter pylori infection
  5. WHFoods: Cauliflower
  6. WHFoods: Summer squash
  7. SemanticScholar.org: Lutein and Zeaxanthin Supplementation and Association With Visual Function in Age-Related Macular Degeneration
  8. PubMed: Role of Zucchini and Its Distinctive Components in the Modulation of Degenerative Processes: Genotoxicity, Anti-Genotoxicity, Cytotoxicity and Apoptotic Effects
  9. WHFoods: Green Peas
  10. Thediabetescouncil.com: Are Peas Good For Diabetes?
  11. WHFoods: Spinach
  12. PubMed: Cancer chemoprevention by dietary chlorophylls: A 12,000-animal dose-dose matrix biomarker and tumor study
  13. Bezpecnostpotravi.cz: Heterocyklické aminy

Článok nereprezentuje lekárske, alebo iné zdravotnícke postupy a názory, pokiaľ nie je uvedené inak v referenciách na odborné články a vedecké výskumy. Článok nie je určený na diagnostiku ani liečbu ochorení. Rady a odporúčania v tomto článku nenahrádzajú individuálnu konzultáciu s odborníkom. Každú výraznú zmenu stravy je dôležité konzultovať s odborníkom, predovšetkým pokiaľ máte intenzívne alebo chronické zdravotné problémy. Tento článok je určený na informačné a vzdelávacie účely.

 

0
Shares
  • Share On Facebook
  • Tweet It


bezlepkovébezmliečneketolow carbpaleoprotizápalovézdravé črevá


Možno sa vám bude páčiť
Opekaná ryža so šošovicou a kurkumou
22 júna, 2021
Čoko – koko donutky (vegan, keto, bez cukru)
15 apríla, 2021
Pšenová kaša z celého zrna (bezlepková)
30 marca, 2021
komentáre 2

Raya
14 apríla, 2020 o 1:25 pm
Odpovedať

5 stars
Hands down my favorite soup !! So rich in flavor and yummy , feels good to eat good 🙂


    Janka
    14 apríla, 2020 o 1:28 pm
    Odpovedať

    Thank you, Raya! I am happy to hear you enjoy the soup!

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Recipe Rating




  • Vitajte!

    Jedlo nám dodáva energiu, chráni zdravie a pomáha liečiť. Verím, že tu nájdete inšpirácie a užitočné tipy, ktoré vám pomôžu nielen začať zdravšie jesť, ale aj prevziať svoje zdravie do vlastných rúk.


    Janka
  • Koučing zdravia & Nutričná terapia

    https://www.youtube.com/watch?v=Xv1zm9CgUKM
  • Zistiť viac
  • Značky

    alergia (1) antioxidanty (1) bez cukru (2) bezlaktózové (1) bezlepkové (36) bezmliečne (27) bez múky (2) bez obilnín (19) bez vajec (6) celozrnné (4) ekzém (1) fermentované (4) hotové do 20 min. (9) imunita (1) keto (8) klíčky (1) kváskové (5) low carb (9) max 5 ingrediencií (15) mikrozelenina (1) paleo (12) protizápalové (12) riešenia (1) vegan (20) vegetariánske (1) vitamíny (1) zdravé tipy (13) zdravé črevá (11) z trvanlivých potravín (18) ľahko stráviteľné (10) šošovica (1)
  • Online kurz UZDRAV SVOJE ČREVÁ

  • Pozrieť ukážku z kurzu ZDARMA
  • Novinky emailom

  • Tipy na knihy

    zdravý mozog

  • Zdravé tipy

    • Ako a prečo pestovať klíčky a mikrozeleninu
      11 marca, 2022
    • 10 tipov na najlepšie prebiotiká v potravinách
      26 februára, 2021
    • Vitamíny a výživové doplnky pre posilnenie imunity...
      9 januára, 2021

  • Hľadať v receptoch

  • Aktuálne inšpiratívne eventy

  • Na stiahnutie

    imunita


nebojme_sa_zdravo_jest

Nebojme sa ZDRAVO jesť
Blížia sa Vianoce 🎄 a popri darčekoch a vše Blížia sa Vianoce 🎄 a popri darčekoch a všetkých prípravách niektorí z vás možno myslia aj na to, ako počas sviatkov nepribrať alebo ako zvládnuť vianočné hody bez tráviacich ťažkostí, nafukovania, refluxu, plynatosti či zápchy🥴

A napriek tomu, že sú Vianoce sviatkami radosti a pokoja, niekedy so sebou môžu priniesť aj riadnu dávku stresu. A keď sme v strese, naše trávenie nefunguje optimálne, práve naopak, absorbcia živín klesá a proces trávenia sa spomaľuje a narúša.

Preto príde vhod, keď sa okrem klasických vianočných pochúťok zásobíme aj chutnými bylinkami 🌿, ktoré pomôžu podporiť trávenie. Môžete ich pridať do varenia, niektoré aj do pečenia alebo si z nich uvariť chutný čajík🍵

🌿FENIKEL
obsahuje zlúčeniny, ktoré pomáhajú podporiť trávenie a upokojiť žalúdok. Podporuje vylučovanie tráviacich enzýmov, prináša úľavu od nafukovania a plynatosti. Zvyšuje sekréciu žlče, ktorá napomáha tráviť tuky.

🌿RASCA
podobne ako fenikel podporuje vylučovanie tráviacich enzýmov, urýchľuje proces trávenia a stimuluje produkciu žlče. Pomáha zmierniť hnačku a tlmiť ťažkosti spojené so syndrómom dráždivého čreva.

🌿ZÁZVOR
pomáha pri nevoľnosti a stimuluje trávenie. Pomáha uvoľniť tráviaci trakt a nervový systém. Pôsobí protizápalovo, zvyšuje produkciu žlče a pomáha zmierňovať svalové kŕče.

🌿ROZMARÍN
zahrieva žalúdok aj črevá, stimuluje cirkuláciu krvi, podporuje trávenie, zmierňuje nafukovanie, podporuje tok žlče a pomáha pri chronickej gastroenteritíde a kolitíde. 

Ak vás trávenie trápi už dlhšie a chceli by ste sa poradiť, neváhajte a napíšte mi 📧

#travenie #nafukovanie #zapcha #traviacetazkosti #bylinky #nutricnaterapia #zdravie #prevencia #fenikel #rasca #zazvor #rozmarin #prirodalieci
Mikulášske dobroty môžu byť chutné aj zdravé, však? 

Napríklad ako tento lahodný krémový čokoládový puding, o ktorom by ste nepovedali, že v sebe skrýva aj tekvicu 😜 Tá sa postará nielen o extra dávku vitamínov, minerálov a vlákniny, ale aj o hustú krémovú konzistenciu.

Tekvica je skvelou (aj skrytou) prísadou do množstva receptov, napr. do muffinov a wafflí a vyčarujete z nej aj dokonale vláčny tekvicový perník.

Recept na tento chutný zimný pudding nájdete na webe.
👉 Kliknite na link v BIO @ nebojme_sa_zdravo_jest

#zdravejedlo #zdravesladkosti #zdravevarenie #skrytazelenina #puding #tekvica #vegan #bezlepkove
Čo sa dozviete v novom webinári? Praktické a j Čo sa dozviete v novom webinári?

Praktické a jednoduché tipy, ktorými môžete podporiť svoje črevá každý deň.

Teším sa na vás 😊

👉LINK na webinár nájdete v BIO @nebojme_sa_zdravo_jest⁠
⁠
⁠

⁠
#creva #zdravecreva #mikrobiom #mikroflora #imunita #zdravie #koncentracia #nalada #vyziva #probiotika #prebiotika #mozog #telo #travenie #hnacka #zapcha #stres #detox #webinar
Ako obnoviť rovnováhu v črevách?⁠ Prečo nes Ako obnoviť rovnováhu v črevách?⁠
Prečo nestačí užívať probiotiká? ⁠
Čo črevám škodí a čo im naopak pomáha?⁠
⁠
Dozvieš sa v novom praktickom webinári!⁠
⁠
👉LINK je v BIO @nebojme_sa_zdravo_jest⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
#creva #zdravecreva #mikrobiom #mikroflora #imunita #zdravie #koncentracia #nalada #vyziva #probiotika #prebiotika #mozog #telo #travenie #hnacka #zapcha #stres #detox
Trochu iná raňajková kaša... 🥰 bez obilnín Trochu iná raňajková kaša... 🥰 bez obilnín. Z batátov🍠
Žiarivá, hrejivá - ideálna na chladné tmavé rána... 
Plná vlákniny pre podporu zdravého črevného mikrobiómu, vitamínu A pre ochranu slizníc a omega-3 (nielen) pre podporu výkonnosti mozgu 🧠

Ako ju pripraviť?

Pokojne večer predtým. Batáty nakrájame a uvaríme do mäkka. Scedíme a pridáme (rastlinné) mlieko a rozmixujeme na kašu so želanou hustotou. Ráno ohrejeme v hrnci.

Pred podávaním posypeme škoricou, podľa chuti pridáme trochu ďatľového alebo kokosového sirupu a chrumkavé vlašské orechy.

Vyskúšate?

#zdravie #zdravejedlo #zdravastrava #bataty #kasa #ranajkovakasa #skorica #orechu #vlasskeorechy #ranajky #vegan #bezlepkove #bezklieka #hrejivejedlo
Nepreháňam, takto pripravený ružičkový kel z Nepreháňam,
takto pripravený ružičkový kel zjedia aj ľudia, ktorým normálne až tak nechutí😜

Kľúčom je ghee (ghí) - teda prepražené maslo. S olivovým olejom to nebude rovnaké...

Ako na to? 
Čerstvý ružičkový kel nakrájame na plátky. Orestujeme na panvici s ghí (nebojte sa, pridajte koľko treba, viac je niekedy naozaj viac... 🥰). Počas prípravy dochutíme soľou, čiernym korením a mletou rascou. 

Môžete podávať ako prílohu alebo s cestovinou (podobne ako kapustové fliačky). 

Ružičkový kel podporuje zdravú pečeň aj črevá. Je zdrojom antioxidantov, vlákniny, vitamínu K a folátu. Ghí patrí k zdravým tukom, obsahuje kyselinu maslovú, ktorá tiež podporuje zdravé črevá - pomáha v prevencii rakoviny hrubého čreva aj pri liečbe Crohnovej choroby a syndrómu dráždivého čreva.
Ak vás zaujíma viac o tom ako podporiť zdravie čreva, kliknite na online kurz - LINK je V BIO @nebojme_sa_zdravo_jest 

Rasca podporuje dobré trávenie a má hrejivý účinok, takže ideálny sezónny recept na tieto chladné upršané dni ☔

Čo poviete, vyskúšate?

#kel #ruzickovykel #zdravejedlo #zdravyrecept #creva #zdravecreva #rakovinacreva #vlaknina #bezlepkove #rastlinnastrava
🥰 Máte radi ovocné koláče? Ja ich milujem 🥰 Máte radi ovocné koláče? 

Ja ich milujem. Samozrejme, že ovocie je najlepšie jesť surové (píšem hneď na úvod pre kritikov 😜 a s mierou) ale ovocné koláče sú ovocné koláče.... skrátka bez nich by leto nebolo letom 😍

Samozrejme sa dajú pripraviť v zdravších variáciách. Nemusíme ich osladiť cukrom, môžeme použiť čakankový alebo javorový sirup. Cesto môžeme pripraviť z rôznych múk, vrátane mandľovej, ovsenej alebo bezlepkovej pšenovej. A slnečnicový olej nahradiť kokosovým olejom alebo kvalitným kokosovým alebo sójovým jogurtom.

K mojim tajným ingredienciám (hlavne v bezlepkových receptoch) patrí kokosová múka. Najradšej mám tú z 
@dm_slovensko pretože krásne vonia (cítim v nej jemnú vanilku) a dodá koláčiku lahodnú chuť. 
A ako posýpka výborne poslúžia mandľové lupienky :)

A moje hlavné pravidlo je: Málo CESTA a veľa OVOCIA ❤️

Aký je váš obľúbený letný ovocný koláč?

#nebojmesaZDRAVOjest #zdravykolac #zdravepecenie #zdravejedlo #ovocnykolac #letnykolac #bezlepkove #glutenfree #pseno #psenovamuka #kokosovamuka #bezcukru #zdravesladkosti
Priatelia, pozývam vás lepšie spoznať svoje te Priatelia, pozývam vás lepšie spoznať svoje telo a drobných pomocníkov, ktorí v ňom žijú - váš MIKROBIÓM.

V novom online kurze UZDRAV SVOJE ČREVÁ objavíte nové obzory, nový pohľad na zdravie a naučíte sa čo môžete každý deň urobiť pre svoje črevá, aby vám mikróby v nich slúžili najlepšie ako len môžu 🙂

👉 Link je v BIO 

Nájdete tam bližšie informácie aj ukážky video lekcií zdarma. 

Kurz je dostupný z nahrávok - môžete začať kedykoľvek a postupovať vlastným tempom - rýchlo alebo pomaly 😉

Teším sa na vás!

#nebojmesaZDRAVOjest #imunita #creva #mikrobiom #probiotika #prebiotika #zdravecreva #zdravie #zdrave #zdravejedlo #zdravevarenie #hrubecrevo #prevencia #onlinekurz #ucenieprezivot

Novinky emailom

  • Aj zdravé jedlo môže byť chutné a rýchlo hotové! Jedlo nám dodáva energiu, chráni zdravie a pomáha liečiť. Objavte nové jedlá, ktoré vám pomôžu cítiť sa lepšie.

             

    janka@nebojmesazdravojest.sk

     

  • Zdravé tipy

    • Ako a prečo pestovať klíčky a mikrozeleninu
      11 marca, 2022
    • 10 tipov na najlepšie prebiotiká v potravinách
      26 februára, 2021
    • Vitamíny a výživové doplnky pre posilnenie imunity...
      9 januára, 2021

  • Zdravé potraviny

    • STONKOVÝ ZELER vo vašej kuchyni
      27 januára, 2020
    • HNEDÁ RYŽA vo vašej kuchyni
      30 októbra, 2019
    • KARFIOL vo vašej kuchyni
      2 júla, 2019


  • Zásady ochrany súkromia
  • GDPR nastavenia
  • Cookies
© Copyright Nebojme sa ZDRAVO jesť 2020 Všetky práva vyhradené.
Akékoľvek kopírovanie obsahu webstránky je bez predchádzajúceho súhlasu prevádzkovateľa zakázané.  
Pre vyhľadávanie stačte enter
Táto webstránka používa súbory cookie nevyhnutné pre jej optimálne fungovanie. Viac informácií o tom ako používame cookies a možnosť upraviť svoje preferencie nájdete v sekcii UPRAVIŤ NASTAVENIA
Nebojme sa ZDRAVO jesť
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Zásady ochrany súkromia

Táto webstránka používa súbory cookie nevyhnutné pre jej optimálne fungovanie. Cookie súbory sú občas ukladané na vašom zariadení a rozoznávajú, či ste už túto webstránku v minulosti navštívili a podľa toho prispôsobujú zobrazenie určitých elementov webstránky.

Nevyhnutné súbory Cookies

Nevyhnutné súbory Cookies by mali byť stále povolené, aby mohli byť uložené vaše preferencie cookies.

Ak nepovolíte tieto nastavenia cookies, nebude možné uložiť vaše preferencie. To znamená, že zakaždým keď navštívite túto webstránku, budete musieť znovu povoliť alebo odmietnuť cookie nastavenia.

Analytické cookies

Táto webstránka používa Google Analytics pre získavanie anonymnej štatistiky návštevnosti webstránky ako počet návštevníkov denne, najpopulárnejšie sekcie webstránky a podobne.

Povolením týchto súborov cookies nám pomáhate zlepšovať obsah a fungovanie tejto webstránky.

Prosím najskôr povoľte nevyhnutné súbory cookies, aby sme mohli uložiť vaše preferencie!

Ako používame Cookies

Viac informácií o tom ako používame súbory Cookies nájdete tu: Cookies